Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate

Lumenpudotus

lumenpudotus

Vaikka valkoinen lumikerros on kaunis niin katolla se aiheuttaa monenlaisia ongelmia rakennuksille ja vaaratilanteita jalankulkijoille, sekä alhaalla olevalle irtaimistoille. Älä siis pidä vaarallista lumikerrosta katollasi.

Lumenpudotus on tärkeää mutta turvallisuus vielä tärkeämpää. Vuosittain kattolumitöissä loukkaantuu tai jopa menehtyy kymmenittäin ihmisiä. On siis erittäin tärkeää, että korkeuksissa tehtävät lumityöt tehdään tarkasti turvallisuusohjeiden mukaisesti ja ensiluokkaisia turvavarusteita käyttäen. Tällä on myös suuri merkitys työn tehokkuuteen, kun lumenpudottajat voivat työskennellä reippaasti ilman pelkoa siitä että turvavarusteissa olisi puutteita. Turvavarusteet tuovat lisäturvaa, mutta viimekädessä turvallisuus lähtee työntekijöistä. Olemmekin panostaneet siihen, että työntekijämme osaavat tunnistaa riskit ja välttää niitä.

Milloin tilata kattolumityöt:

Poikkeuksetta kattolumityöt tilataan liian myöhään, eli silloin kun rakenteissa alkaa jo näkymään muutoksia tai lumi alkaa vyörymään katolta alas hallitsemattomasti. Tämä kuitenkin tapahtuu kaikkialla samaan aikaan ja ruuhka sattuu samoille päiville, jolloin kaikki miehemme ovat töissä.

Vahinko ei tule kellokaulassa ja tästä johtuen kattolumityöt olisi syytä tilata siinä vaiheessa, kun se ensimmäisen kerran tulee mieleen. Vaikka lunta olisikin tulossa vielä lisää, niin tyhjälle katolle sitä taas mahtuu huomattavasti paremmin ja riskit rakenteiden vaurioitumiseen ovat pienentyneet olennaisesti.

Oletko kiipeämässä katolle ilman asianmukaisia turvavarusteita? Meillä on vain yksi pyyntö : Tule alas sieltä! Tiedätkö kuinka kallis on tapaturma, kun joku kipsahtaa katolta nutulleen. Jos sinulle ei ole asiallisia turvavarusteita ei kattolumityöt ole sinua varten.

Väärin tehdyt kattolumityö on myös riski rakenteille ja on tärkeää tietää miten kattolumitöitä tehdään. Varsinkin isompien kiinteistöjen katoilla voi painokuorma siirtyä voimakkaasti lumitöiden aikana. Ammattilainen tunnistaa nämä riskit ja huomioi työssään rakennusten erikoisvaatimukset. Näin työn suorittaminen on turvallista myös rakenteille. Jos et siis tiedä miten rakennuksesi käyttäytyy lumikuorman alla niin soita meidät apuun.

Oletko tilaamassa kattolumitöitä nyt? Teethän vielä pienen palveluksen ja katsot ulos ikkunasta. Jos arvioit että nyt on se hetki, kun kattolumitöitä tehdään paljon niin teethän palveluksen. Näppäile puhelinnumeromme ja soita suoraan. Ruuhkaisimpaan aikaan me olemme jatkuvasti liikkeellä ja asiakkaita riittää. Verkon välityksellä tehty tarjouspyyntö tulee kyllä perille ja vastaamme siihen mahdollisimman nopeasti, mutta kiirepäivinä ollaan katolla aamusta iltaan. Puhelin toimii moitteetta ja näin saat miehet katolle mahdollisimman nopeasti.