Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate

Pihakivetys

pihakivetys

Pihakivetys on kotisi ulkonäön kannalta erittäin tärkeä. Hyvin tehty kivetys on myös kestävä ja pysyy hyvässä kunnossa vuosikausia. Tärkeää on myös, että pohjat tehdään oikein ja huolellisesti ja näin varmistetaan että työn jälki on kestävää ja pihasi kestää vuodenaikojen vaihtelut pitkälle tulevaisuuteen.

Tietenkin olennainen osuus on myös, että piha näyttää hyvältä ja mukailee talosi ulkoasua. Tyylikäs piha myös näkyy aina myös talosi jälleenmyyntiarvossa. Tämä onkin monien asiakkaidemme mielestä erittäin tärkeää piharatkaisuja mietittäessä. Suunnittelun kanssa ei kannata myöskään kiirehtiä jotta voit olla varma että pihastasi tulee mieleisesi ja olet tyytyväinen talosi edustaan pitkään.

Miksi ottaa yhteyttä meihin:

Me olemme pihakivetysten kanssa tosissamme. Meille on tärkeää että sinä olet tyytyväinen pihaasi. Emme halua nähdä nyrpeää nenää asiakkailtamme, emmekä ole yritys joka laskunmaksun jälkeen katoaa sukkelaan. Meille on tärkeää että asiakas on tyytyväinen työn jälkeen, koska tyytyväinen asiakas on parasta markkinointia.

Meidän jäljiltämme pohjat ovat varmasti kunnossa! Kun hommia aletaan tekemään olemme varmoja, että pohjatyöt ovat tehty niin kuin kuuluukin. Emme tee taloja, mutta kivetysten pohjat ovat meille kuin talon perustukset. Huonon päälle ei kannata rakentaa, joten tehdään pohjat oikein!

Meillä on myös visuaalista silmää. Vaikka ulkomuoto meillä on kuten pihakivimiehen tuleekin olla, ei ole ongelma auttaa asiakasta tekemään suunnitelmia pihakivien suhteen. Käsiemme läpi on maaperään uponnut niin monennäköistä murkulaa, että väkisin on silmä oppinut siihen mikä näyttää hyvältä ja mikä ei. Annamme mielellämme ehdotuksia, mutta viimeisen sanan sanoo aina asiakas.

Me myös tunnemme pihakivet ja tiedämme miten ne kestävät. Pihakivien välillä on joskus suuria eroja, eikä kaikkia kiviä voi varauksetta suositella Suomen olosuhteisiin tai kaikkiin maaperiin. Jos nyt sattuu niin, että sinulle ei joku kivi sovi niin kerromme asiasta heti. Huonoa kiveä ei viitsi maahan laittaa, koska taas asiakasta että meitä harmittaa ja sitä kumpikaan ei halua

Toivottavasti kuulemme sinusta pihakivetysten osalta tai ainakin sait sivusta ajatuksia mitä urakoitsijaltasi vaadit. Meihin voit ottaa yhteyttä joko soittamalla tai sähköisesti.