Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate

Muurauspalvelu

muurauspalvelu

Oletko haaveillut nauttivasti syksyn pimenevistä illoista ja talven paukkupakkasista mieluummin lämpimän takkatulen ääressä? Tai haluaisitko järjestää grillijuhlat, mutta pihallasi ei ole kunnollista grillauspaikkaa? Tilaa meiltä muurauspalvelu niin tehdään haaveistasi totta.

Me olemme muuranneet jos jonkinnäköistä takkaa ja tulisijaa, ja uskallamme myös väittää olevamme melko hyviä siinä. Esimerkiksi juuri takan muuraaminen ei ihan tuosta vain ensikertalaiselta onnistu. Luultavasti kuitenkin haluat, että takka tulee kerralla suoraan, että se lämpiää oikein ja että savu menne sinne minne kuuluukin - eli piippua pitkin ulos. Tällöin on parasta turvautua ammattimiesten apuun.

Voimme myös auttaa oikeanlaisen takan valinnassa, sillä jonkinlainen visuaalinen silmä meillekin on vuosien varrella kehittynyt näihin hommiin.

Mikäli et siis halua alkaa opettelemaan muurauksen saloja alusta asti, niin ota yhteyttä ja jätä homma ammattilaisille.